PROJECTEN

penis-cactus-peen-1493396522.jpg
Feiten & fabels in de urologie - Deel 1 - De man

Deel 1 gaat over de man, over de penis, de erectiestoornissen, de prostaat, de sterilisatie, ... Het is een voorstelling met veel feiten, maar ook fabels ...

Wij vertellen via voordracht, muziek, gedichten, humor en heel veel beeldmateriaal wat het verschil is tussen de feiten en de fabels. Wij doorbreken alle taboes!

 

De prostaat kan de man heel veel plezier bezorgen in zijn leven maar er komt een moment dat het prostaatgeluk kan keren. Een ontsteking van de prostaat, een goedaardige prostaatvergroting en prostaatkanker kunnen de levenskwaliteit van de man en zijn partner negatief gaan beïnvloeden en daarom is het zeker heel belangrijk dat u zich laat voorlichten zodat de dikwijls onnodige onrust weggenomen wordt en waardoor u weer met volle teugen kunt genieten van het leven! De humor zal als extra glijmiddel gebruikt worden! 

De penis is voor de man, maar ook voor de partner, een belangrijk orgaan. Toch zijn er nog veel misverstanden over het mannelijk orgaan maar daar zal deze voorstelling een einde aan maken. Informeer u over de penis en zijn functies, over zijn aandoeningen en de behandelingen. Een zeer plezierig onderwerp met veel wist je datjes overgoten met een saus humor om duimen en vingers van af te likken. Kom zeker kijken en genieten!

Erectiestoornissen komen heel veel voor maar heel weinig mannen zoeken hiervoor professionele hulp. Er is veel onwetendheid en tijdens deze voorstelling zal hier komaf mee gemaakt worden. Heel veel bruikbare info, veel feiten maar ook veel fabels zullen u op een bedje van humor gepresenteerd worden!

Kom genieten van deze voorstelling vol sappige wijsheden, anekdotes en andere 'nieuwtjes'.

types-of-vaginal-discharge.jpg
Schermafbeelding 2019-02-02 om 17.50.45.
Feiten & fabels in de urologie - Deel 2 - De vrouw

Deel 2 gaat over de vrouw en haar urologische ongemakken. We spreken over urineweginfecties, de verzakking, het ongewild urineverlies, ...

 

Ongewild urineverlies komt meer voor dan je denkt, maar weinigen spreken erover. Jammer dat veel mensen lijden in stilte. Met deze voorstelling doorbreken we het taboe van ongewild urineverlies bij jong en oud.

Alle vormen van incontinentie komen aan bod, alsook de behandelingen.

Er bestaan ook veel misvattingen over deze aandoening en daarom is het de hoogste tijd om de puntjes op de i te zetten. De nodige portie humor zal niet ontbreken. Kom zeker kijken! U zult zeker genieten! 

Deze voorstelling gaat van start in 2021.

Schermafbeelding 2019-02-02 om 17.48.18.
Feiten & fabels in de urologie - Deel 3 - Het koppel

In deel drie zullen we het koppel belichten. We spreken over vrijen en erectiestoornissen, over seksualiteit, over vruchtbaarheid, over de andrapauze en de menopauze, ...

 

De menopauze is een periode in het leven van iedere vrouw. Het lichaam ondergaat heel wat veranderingen die niet altijd even duidelijk of gekend zijn bij de dames. Voorlichting is dus aan de orde! Ook de man kent een fase in zijn leven die we de andrapauze noemen. Elk heeft dus zijn ongemakken en daarom is het belangrijk dat vrouwen en mannen van elkaar leren zodat ze in harmonie verder kunnen leven zonder zich zorgen te maken om de partner of zich te ergeren aan bepaalde ongemakken. De nodige humor zal alles relativeren. De dosis zal groot zijn ... Lachen verzekerd!

Deze voorstelling gaat van start in 2023.