GASTACTEURS

Blonde Fannie

Blonde Fannie is echt blond. Ze is nogal open en bloot over haar eigen gebreken en mankementen maar ze is goedlachs en heeft een hart van goud.

Ze heeft heel wat gezondheidsproblemen die ze zonder veel schroom uit de doeken zal doen ... Open en bloot, zoals we zeggen ;-)

Molvientje

Molvientje is een geval apart. Ze is getrouwd met Amedé, een geboren luiaard, met wie ze zeker geen passionele relatie beleeft. Om haar frustraties te botvieren verzamelt ze de roddels van heel de straat en van heel de stad.

Ze heeft dan ook op iedereen commentaar en je zal maar in haar vizier komen!

Ze draagt het hart op de tong en ze is niet verlegen om de waarheid een kleine twist te geven. Past maar op van deze 'gazette van Brugge' ...

WC-madam

De WC-madam komt soms heel veel te weten en vandaar dat ze deze 'kennis' selectief gaat delen met anderen. Ze wil natuurlijk ook een centje bijverdienen en vandaar dat jouw geheimen niet in veilige handen zijn bij deze roddeltante ... Ook interesse in de 'kennis' van deze WC-madam?

Baronnes de Schuffelette de Bruges

Deze dame van lang vervlogen adel denkt dat ze iedereen nog naar haar pijpen kan doen dansen, maar ze komt dikwijls van een kale reis thuis. Ze heeft een neef in Afrika, San Kloot, die een aap heeft en waarop ze regelmatig toezicht moet houden. Ze heeft weinig vriendinnen maar daar zou haar karakter wel eens aan de basis kunnen van liggen. Toch heeft ze ook haar eigen miserie en dat wil ze met de mensen in de zaal delen ...

IMG_0918.JPG
Hildegarde von Tirol

Hildegarde beleeft heel wat avonturen in de bergen en de toeschouwers zullen getuige kunnen zijn van deze openhartige vrouw en haar belevenissen. Let wel, in het gebroken Duits ...

Geen man in de zaal is veilig voor deze volumineuze, maar warmhartige deerne. U zult verstelt staan van haar kennis over de man, de liefde en de ongemakken van de ouder wordende man en vrouw.

IMG_0933.JPG
Agnete Scheete

Agnete Scheete is van Zweedse afkomst en houdt er een wispelturig leven op na. Ze is heel openhartig en neemt geen blad voor de mond. Haar voorlichting zal zeer duidelijk zijn ... To the point, zoals ze zeggen. Ze gaat graag op reis naar de bergen en heeft een zwak voor mannen met veel geld. Ze kent weinig feiten maar wel heel veel fabels.

We moeten haar dus met een korreltje zout nemen, deze Zweedse furie.

IMG_0793.JPG
Snelle Boltie

Boltie is een heel sportieve dame met een grote interesse in haar eigen gezondheid en in de gezondheid van anderen. Ze heeft heel veel tips voor iedereen die het horen wil. Of deze tips uit de wetenschappelijke literatuur komen valt te betwijfelen. We zijn benieuwd naar haar 'levenswijsheid' ...