ACTEURS

Schermafbeelding 2019-02-02 om 15.56.54.
Docteur Christophe Ghysel

De grote en bekende docteur Ghysel is een echte dokter en zijn wetenschap moet daarom heel aandachtig geabsorbeerd worden.

Wat hij zegt is evidence based, de waarheid en niets dan de waarheid! 

Hij is uroloog in het Urologisch Centrum Noord West-Vlaanderen en medical advisor van de vzw Think Blue Vlaanderen, een vereniging voor mannen met prostaatkanker en hun partner.

 

Hij is bovenal een man met een grote dosis humor en een groot hart voor zijn medemens. Hij heeft flegma en bovendien de gave van het woord. De mensen hangen aan zijn lippen. 

 

Hij heeft een verpleegster, soeur Gertrude, die hem onvoorwaardelijk bijstaat. Het is een speciale samenwerking en de toeschouwers kunnen er met volle teugen van genieten. Vuurwerk verzekerd!

 

Laat u onderdompelen in de wijsheid van docteur Ghysel die u zonder blozen en zonder taboe alle nodige voorlichting zal geven om gelukkiger in het leven te staan.

Soeur Molviene

Soeur Molviene is een verpleegster met een lange staat van dienst. Ze heeft de twee wereldoorlogen meegemaakt en kan dus over één en ander meespreken. Ze genoot haar opleiding in Amerika waar ze haar 'diploma' gekocht heeft. Niettemin is ze heel praktisch aangelegd en kent ze veel remedies uit grootmoeders tijd. Of ze altijd wetenschappelijk onderlegd zijn, laat ik in het midden. Ze zijn in ieder geval humoristisch, want lachen is gezond!

Naast haar 'kennis' van de verpleegkunde is ze ook een echte roddeltante.

'De gazette van de stroate' zoals we zeggen. Ze heeft op iedereen commentaar en voor een sappige roddel moet je bij soeur Molviene zijn.

Laat u voorlichten door deze oude verpleegster. Soms vertelt ze echt zinnige dingen, maar meerdere keren zit ze er kilometers naast. Het zal in ieder geval plezier doen aan uw lachspieren!

Kom daarom zeker kijken naar de voorstellingen en geniet van soeur Molviene en haar ervaringen! U zult zekerder in het leven staan en u een pak minder zorgen maken ...

IMG_0789.JPG
Soeur Gertrude

De enige echte. Ze is goed gevormd, heeft een strenge hand, neemt nooit een blad voor de mond, maar ze heeft een hart van goud. 

Soeur Gertrude is een 'moderne' verpleegster en ook de persoonlijke assistente van docteur Ghysel, een positie die ze met hand en tand verdedigt. Zij is het enige en echte profiterolleke van den docteur en iedereen zal het geweten hebben. Ze regeert over hem en de praktijk met strenge hand en dat is nodig! Enfin, dat vindt ze vooral zelf ...

 

Tegenover de patiënten is ze niet altijd even vriendelijk en dat tot groot ongenoegen van docteur Ghysel die schrik heeft dat zijn praktijk op deze manier niet lang zal overleven.

Kortom, een samenwerking die zeer herkenbaar is en waar u als toeschouwer zeker raakpunten zult terugvinden. Kom genieten van deze stormachtige samenwerking en het relatieadvies van Soeur Gertrude krijgt u er gratis bij.

Moderator Luciano

Hij is de moderator van dienst. Zijn wijze woorden zijn er om te onthouden.

Zijn bevlogenheid waarmee deze grootheid zijn kennis overbrengt, spreekt boekdelen. De toeschouwer gaat naar huis met een bagage aan nieuw verworven inzichten! U zult zekerder in het leven staan en de taboes zullen verdwenen zijn. U zult nadien open durven spreken over de prostaat, over erectiestoornissen, over de penis, over incontinentie, ...

Laat u informeren door deze intelligente man en geef zijn kennis door aan iedereen in uw omgeving. U kunt op deze manier het verschil helpen maken voor uw medemens!

Zo'n belangrijke opdrachten kan deze eminentie natuurlijk niet alleen tot een goed einde brengen en daarom heeft hij altijd twee bevallige assistentes mee en werkt hij zeer visueel met een projectie over het topic, werkt hij educatief aan de hand van sketches, werkt hij auditief met zang en muziek en werkt hij soms interactief met het spel 'waar of niet waar'.

Kom genieten van deze uiteenzettingen en vertel het verder aan uw familie, vrienden en kennissen!